Α. Πεδουλάκης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα»

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 00:31
ICON PRESS /ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο παρκέ του Ελληνικού στάθηκε ο τεχνικός των Κυπελλούχων, Αργύρης Πεδουλάκης.

«Ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας που δώσαμε μέχρι τώρα και μόλις το τρίτο παιχνίδι που καταφέραμε να παίξουμε όλοι μαζί. Κρατήσαμε κομμάτια από το τελευταίο παιχνίδι μας, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά», είπε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Το μομέντουμ του παιχνιδιού άλλαξε στο τρίτο φάουλ του Λάσμε, καθώς είχε κάνει καταπληκτική δουλειά. Από την άλλη είχαμε τον τραυματισμό του Μπράμου στο αριστερό χέρι. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, καλά δουλεμένη τα τελευταία χρόνια, ενώ εμείς βρισκόμαστε στο ξεκίνημά μας. Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλύτεροι, πήραμε πιο ήρεμες αποφάσεις. Αυτή η νίκη στη νέα προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας δίνει εμπειρίες.»

Όπως ήταν λογικό δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έκτροπα που έγιναν στη διάρκεια του τελικού: «Σε αυτό το μύλο της ανοησίας έχουμε ρίξει όλοι νερό. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει βελτιωθεί αυτό το κομμάτι, ως προς τους παίκτες και τους προπονητές. Τα προβλήματα της κοινωνίας μεταφέρονται στον αθλητισμό. Δεν θα τα λύσουμε εμείς. Υπάρχουν θεσμικές εξουσίες. Έχουμε δει και στο παρελθόν διάφορα, ούτε πόλεμος να γινόταν. Είναι προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.»

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό μέρος, τόνισε: «Ρισκάραμε. Επίσης, βελτιώσαμε ένα στοιχείο που μας σκότωσε στο τελευταίο παιχνίδι, τα ριμπάουντ. Ήμασταν αρκετά καλοί. Η παρουσία του Λάσμε άλλαξε το παιχνίδι μας. Σε τέτοια ματς, με τέτοια ένταση και αντιπαλότητα, είχαν παίξει μόνο τρία παιδιά, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής και ο Σχορτσανίτης. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε, προσπάθησε να μας πιέσει, ήταν καλύτερος στο ανοιχτό γήπεδο αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πέντε εναντίον πέντε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις