Δεν βγήκε στην απονομή ο Ολυμπιακός, για «αλητεία» έκαναν λόγο οι Αγγελόπουλοι

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 22:16
ICON PRESS /ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Οι Πειραιώτες, που κατέθεσαν ένσταση, δεν βγήκαν για την απονομή. «Φοβηθήκατε να σφυρίξετε μετά από τις απειλές που ακούσατε», έλεγαν στους διαιτητές τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού ενώ έκαναν ένσταση για τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς.

A- A A+

Οργή επικρατούσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για τις αποφάσεις των διαιτητών του τελικού, γεγονός που μεταφράστηκε με την αποχή της ομάδας από την απονομή.

Τρομερά παράπονα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από τα σφυρίγματα των διαιτητών, αλλά και με τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού. Οι Πειραιώτες, που κατέθεσαν ένσταση, δεν βγήκαν για την απονομή. «Φοβηθήκατε να σφυρίξετε μετά από τις απειλές που ακούσατε», έλεγαν στους διαιτητές τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού ενώ έκαναν ένσταση για τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς. 

YOUTUBE/OLYMPIACOSBCGR
Η συνέντευξη των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου

Η συνέντευξη των προέδρων του Ολυμπιακού μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2012-2013.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν «πυρ και μανία» με τους διαιτητές και στα αποδυτήρια έλεγαν χαρακτηριστικά «σήμερα δεν νίκησε το μπάσκετ, αλλά η αλητεία!», ενώ απευθυνόμενοι προς τους παίκτες τους είπαν «μην σκύβετε το κεφάλι, είμαστε Ολυμπιακός».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις