«Καθάρισε» και πάλι ο Γκερέιρο

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 19:13
ICON PRESS/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Ο Ρότζερ Γκερέιρο με το εύστοχο πέναλτι χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με αντίπαλο την Κέρκυρα.

A- A A+

Έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια χάρισε στην ΑΕΚ ο Γκερέιρο. Με πέναλτι του Βραζιλιάνου η Ένωση νίκησε 1-0 την Κέρκυρα.

Όπως και με τον Πανιώνιο, έτσι και σήμερα, ο Ρότζερ Γκερέιρο ήταν ο άνθρωπος που με το πέναλτι που εκτέλεσε στο 14ο λεπτό χάρισε την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, ενώ παράλληλα, «καταδίκασε» την Κέρκυρα σε υποβιβασμό. Διότι μετά το αποτέλεσμα αυτό και με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί οι «Φαίακες» μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ από την άλλη μεριά, εκεί που πριν από 4 αγωνιστικές κινδύνευε με υποβιβασμό και βρισκόταν μεταξύ τελευταίας και προτελευταίας θέσης, κατάφερε να «σταθεί όρθια» και να κάνει ένα σημαντικό σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία) και πλέον, να κάνει όνειρα ακόμη και για τα πλέι οφ!

Η αποβολή του Κορδέρο στο 63΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν πτόησε τους «κιτρινόμαυρους» που κατάφεραν σχετικά εύκολα να φύγουν με τη νίκη από το νησί των «Φαιάκων». Το ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Κέρκυρας δε συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα κι αν απομένουν 9 αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις