Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, που βαθμιαία κατά τόπους θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς ενισχυμένοι το απόγευμα σε μέτριους με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 14 έως 32 βαθμούς και στα νησιά από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, στα ηπειρωτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέτριοι έως ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις

απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και από αργά το απόγευμα

βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, αλλά από το βράδυ θα γίνουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απo 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή