Το ενδιαφέρον σε Κέρκυρα και ΟΑΚΑ

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 10:19
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ίσως το «τελευταίο της χαρτί» για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία θα παίξει το απόγευμα η Κέρκυρα με αντίπαλο την ΑΕΚ. (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Οι αναμετρήσεις, Κέρκυρα-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Ξάνθη, ξεχωρίζουν από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ίσως το «τελευταίο της χαρτί» για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία θα παίξει το απόγευμα η Κέρκυρα με αντίπαλο την ΑΕΚ (17:15 Novasports 1). Με νέο προπονητή στον πάγκο τους οι «Φαίακες» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταδικαστικό. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Ένωση, η οποία μπορεί να μην έχει ξεφύγει εντελώς από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ωστόσο, βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Με αρκετά νέα πρόσωπα, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1) με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να πάρει το «τρίποντο» που τόσο πολύ χρειάζεται στη μάχη που δίνει για να παίξει στα πλέι οφ. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ, μιας και οι Τοτσέ, Φορναρόλι έχουν μείνει εκτός αποστολής (τιμωρημένος ο πρώτος, τραυματίας ο δεύτερος), ενώ προβλήματα υπάρχουν και στα μετόπισθεν.

Η πρεμιέρα του σημερινού προγράμματος θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 Novasports 1), σε μία εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση, ενώ στις 17:15 (Novasports 3), ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι Βοιωτοί «βολεύονται» και με την ισοπαλία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις