Ο Μήτρογλου «γκρέμισε» το «κάστρο» της Τρίπολης

Πρώτη εντός έδρας ήττα του Αστέρα
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 21:27
ICON PRESS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Κώστας Μήτρογλου

A- A A+

Με γκολ του Μήτρογλου στο 92΄ ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα (0-1), στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε το «πρώτο πιάτο» της 21ης αγωνιστικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στους Αρκάδες, που από το 55΄ έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.

Στη Λιβαδειά ήταν ο Τζιμπούρ, απόψε ο Κώστας Μήτρογλου είχε τον τελευταίο λόγο. Σε ένα ματς που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα για τον Ολυμπιακό, τελικά κρίθηκε στις καθυστερήσεις με το πανέμορφο γκολ του διεθνή στράικερ.

Πολλές ευκαιρίες για τους Πειραιώτες στη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Τζιμπούρ στο 72΄, ενώ μετά το γκολ του Μήτρογλου, ο Αστέρας έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Μέγερι είπε «όχι» στην κεφαλιά του Μπαρτολίνι στο 95΄.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο έχασαν πολλές ευκαιρίες απέναντι στους Αρκάδες

Μετά από 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στην Τρίπολη η ομάδα του Σάκη Τσιώλη γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ήττα που ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο οι Αρκάδες είχαν αποφύγει την πρώτη απώλεια, όταν ισοφάρισαν στο 95΄ τον Παναθηναϊκό με το πέναλτι του Περόνε.

Παρά την απώλεια του Αργεντινού στο πρώτο μέρος (τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε), την αποβολή του Σανκαρέ στο 55΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση του Ολυμπιακού, αλλά «λύγισαν» από το πανέμορφο γκολ του Μήτρογλου.

Ο Μίτσελ στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη, μία εβδομάδα μετά το «πατατράκ» από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Μία νίκη που ήρθε μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ωστόσο, έστω και στο τέλος «αποδόθηκε δικαιοσύνη» και οι Πειραιώτες πήραν αυτό που ήθελαν και θα έχουν ανεβασμένη ψυχολογία στην πρώτη αναμέτρηση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Λεβάντε, την ερχόμενη Πέμπτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις