Τέταρτο ματς στο τάι μπρέικ ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 20:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ Γ.

Οι Πειραιώτες πέρασαν με νίκη 3-2 σετ και το εμπόδιο της Νίκης Αιγινίου, η οποία, πάντως, πήρε ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Για τέταρτο διαδοχικό ματς (τρία στο πρωτάθλημα κι ένα στο κύπελλο) ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με 3-2 σετ, αυτή την φορά επί της Νίκης Αιγινίου. Στο τάι μπρέικ επικράτησε και ο Φοίνικας Σύρου.

Μετά τις δύο διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού και την ανατροπή...ολυμπιακών διαστάσεων επί του Άρη (από 0-2), ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι κατώτερος των περιστάσεων. Χάρη στην ποιότητα των παικτών του και δει του Γιορντάνοφ, οι Πειραιώτες πέρασαν με νίκη 3-2 σετ και το εμπόδιο της Νίκης Αιγινίου, η οποία, πάντως, πήρε ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Βούλγαρος ακραίος με 41 πόντους που πήρε κέρδισε ουσιαστικά μόνος του το παιχνίδι.

Στο πέμπτο σετ κρίθηκε και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και τον Ηρακλή, με τους νησιώτες να παίρνουν τους δύο βαθμούς (3-2). Ήταν η 12η νίκη σε 17 ματς για το συγκρότημα από τη Σύρο, ενώ ο «Γηραιός» με το βαθμό που πήρε διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για την είσοδο στα πλέι οφ.

Την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παμβοχαϊκός. Η ομάδα του Βραχατίου επικράτησε 3-0 σετ εκτός έδρας της Κηφισιάς και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο σετ με 27-25, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 25-24, έκαναν περίπατο στο δεύτερο (25-16) και στο τρίτο έφτασαν σχετικά εύκολα στο 25-23. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις