Επιστροφή στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 19:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL
A- A A+

Την χαρά της νίκης μετά από τέσσερις αγωνιστικές γεύτηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 3-1 στην Τούμπα του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, η σημερινή αναμέτρηση με τους Κρητικούς ήταν για το «Δικέφαλο του Βορρά» από αυτές που αποκαλούνται «χωρίς αύριο». Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Περογαμβράκη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη κατάφερε να αντιδράσει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου να «σφραγίσει» τη νίκη.

Το γρήγορο γκολ του ΟΦΗ θα μπορούσε να πει κανείς ότι επέδρασε θετικά στους παίκτες του ΠΑΟΚ, που ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του αγώνα κι αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες με τον Αθανασιάδη, ο διεθνής σέντερ φορ «εξιλεώθηκε» στο 38ο λεπτό, όταν με προβολή μετά από ωραία ενέργεια του Λόρενς έφερε το παιχνίδια στα ίσια.

YOUTUBE/ΠΑΕ ΠΑΟΚ

15 χρόνια από τη μοιραία ημέρα

Ο Λόρενς ήταν και πάλι πρωταγωνιστής και στην φάση του 45ου λεπτού, από την οποία ο Κατσικάς με κεφαλιά «έγραψε» το 2-1, σκορ που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Με το...καλημέρα στην επανάληψη από λάθος του Κουρδάκη, ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς, Λόρενς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι. 

Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν πιο ευρεία νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις