Εκτός αποστολής της ΑΕΚ ο Ρίκκα, μέσα ο Ανάκογλου

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 14:14
ICON PRESS /ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αν και ο Ρίκκα έδειξε στη διάρκεια της εβδομάδας πως θα επέστρεφε στην ενδεκάδα, εντούτοις υπέστη υποτροπή στο τραύμα του στο δικέφαλο κι ο Έβαλντ Λίνεν έκρινε πως δεν μπορεί να βοηθήσει (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο τραυματισμός του Αντώνη Ρίκκα στην χθεσινή προπόνηση έθεσε τον παίκτη εκτός αποστολής της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα. Συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ανάκογλου.

Αν και ο Ρίκκα έδειξε στη διάρκεια της εβδομάδας πως θα επέστρεφε στην ενδεκάδα, εντούτοις υπέστη υποτροπή στο τραύμα του στο δικέφαλο κι ο Έβαλντ Λίνεν έκρινε πως δεν μπορεί να βοηθήσει. Επίσης εκτός έμεινε και ο Ανδρέας Σταματής, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση του, ενώ συμμετέχει κανονικά ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Το ευχάριστο για το Γερμανό τεχνικό της Ένωσης είναι πως έχει στη διάθεσή του το Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

*Μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις με το Δημήτρη Μελισσανίδη αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου για την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να ενημερωθούν οι μέτοχοι για τις προθέσεις του «τίγρη» και παράλληλα να αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν στη συνέχεια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις