Πρεμιέρα του «νέου» Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 09:02
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Το παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 2), «κλέβει την παράσταση» από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» θα κάνει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μίτσελ, ο οποίος «πέφτει απευθείας στα βαθιά» καθώς καλείται να οδηγήσει τους Πειραιώτες στη νίκη μετά το...πατατράκ από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Οι γηπεδούχοι δεν γνωρίζουν τι θα πει εντός έδρας ήττα (η μο ναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο στο «σπίτι» της με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες) και θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το εκπληκτικό αυτό σερί. 

Έξι ημέρες μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Βέροια στο Περιστέρι (17:15 Novasports 3) με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του. Για τη «βασίλισσα του Βορρά» το ματς είναι ένας ακόμη «τελικός» στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα (17:15, Novasports 2) ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να βάλει φρένο στο σερί των αγώνων που έχει χωρίς νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις