«Θα βοηθήσω εάν βοηθήσουν και οι άλλοι»

Μίλησε με τους οπαδούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 00:33
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

A- A A+

Διατεθειμένος να βοηθήσει οικονομικά την ΑΕΚ δήλωσε στους οργανωμένους οπαδούς της ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την προϋπόθεση να έχει τη στήριξη και των μετόχων ή άλλων επιχειρηματιών.

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα ο «τίγρης» ήταν ξεκάθαρος προς την αντιπροσωπεία των οργανωμένων που τον επισκέφθηκαν χθες αργά το βράδυ στο σπίτι του στη Βούλα. Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ δέχτηκε να τους συναντήσει και όπως ήταν αναμενόμενο του ζήτησαν να επιστρέψει στην ομάδα θεωρώντας τον ως τη μοναδική λύση για να μπορέσει ο σύλλογος να βγει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Αφού τους άκουσε προσεκτικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους ξεκαθάρισε πως δεν θα είχε αντίρρηση να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου, αρκεί δίπλα του να συμμετέχουν ενεργά είτε οι νυν μέτοιχοι, είτε κάποιοι άλλοι επιφανείς παράγοντες. «Δεν μπορώ εγώ να πληρώσω τα σπασμένα, είναι εντελώς άδικο», φέρεται να τους είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός επιχειρηματίας.

Μετά την κίνηση αυτή αναμένονται εξελίξεις, μιας και ο κόσμος της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να πιέσει πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να βρεθεί λύση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαντάζει-και ίσως είναι-η ιδανικότερη, αλλά με την προϋπόθεση να μην είναι μόνος του.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις