ΑΕΚ: Απολογείται την Τετάρτη ο Αρκούδας

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 18:21
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ βρέθηκε «θετικός» σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την προσεχή Τετάρτη πρόκειται να απολογηθεί στο ΕΣΚΑΝ ο Χρήστος Αρκούδας, που ζήτησε ανάλυση και του δεύτερου δείγματος.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ βρέθηκε «θετικός» σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα». Το πρωί μετέβη, με τον πατέρα του, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, όπου είχε συνομιλία με το νομικό επιτελείο της Ένωσης για τη «γραμμή» που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα. 

Ο παίκτης ελπίζει σε δικαίωση μετά την ανάλυση και του δεύτερου δείγματος, αν και στο παρελθόν δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο, τουλάχιστον, στη συντριπτική πλειοψηφία παρόμοιων υποθέσεων.

Ο Αρκούδας θα απολογηθεί ενώπιον της επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ την ερχόμενη Τετάρτη και με τη σειρά του το ΕΣΚΑΝ θα ενημερώσει το πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας. Έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις