Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Μ. Ανατολή ο Τζωρτζ Μπους

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2003 10:40
A- A A+

Τη στρατιωτική βάση Ας Σαϊλίγια στο Κατάρ επισκέφθηκε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους και μίλησε σε Αμερικανούς στρατιώτες, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή.

«Δεν υπάρχει πλέον τόπος όπου να μπορούν να κρυφτούν οι τρομοκράτες» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του προς αρχηγό των αμερικανικών δυνάμεων, στρατηγό Τόμι Φράνκς και τους αμερικανούς στρατιώτες για την προσφορά τους στον πόλεμο του Ιράκ και στον «αγώνα για την ελευθερία». «Το έθνος μας δεν πρόκειται να ξεχάσει τις θυσίες σας για την ελευθερία», τόνισε ο Μπους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε μάλιστα ότι μετά τον πόλεμο στο Ιράκ "οι δικτάτορες δεν μπορούν πλέον να κρύβονται πίσω από αμάχους».

Νωρίτερα, είχε συνάντηση με τον στρατηγό Τόμι Φρανκς και τον πολιτικό διοικητή του Ιράκ, Πολ Μπρέμερ. Ο πρόεδρος Μπους συναντήθηκε επίσης με τον εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Χάματ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι και τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία στη Ντόχα της Κεντρικής αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης που διηύθυνε τον πόλεμο στο Ιράκ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή