Ατρόμητος: Προτίμησε να μην μιλήσει ο Δημούτσος

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 15:26
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στη φωτογραφία ο Ελίνι Δημούτσος.

A- A A+

Χαμηλούς τόνους επέλεξε να κρατήσει ο Ελίνι Δημούτσος, μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μέσος του Ατρόμητου παρέλαβε σήμερα το βραβείο του MVP της 20ης αγωνιστικής και ρωτήθηκε να πει την άποψή του για την ποινή της μίας αγωνιστικής που τιμωρήθηκε. Η απάντησή του ήταν «ουδέν σχόλιο».

Για τη βράβευσή του, την οποία έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Πατατανές, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής. Κάθε Κυριακή προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα αν έρθουν και άλλα βραβεία θα είμαι πολύ χαρούμενος».
Συνέχισε λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να βραβεύεσαι για την απόδοσή σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί πήραμε τρεις πόντους που δεν τους περιμέναμε και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να πάμε πιο δυνατά στη συνέχεια».

Ο άσσος των «κυανόλευκων» πέτυχε το γκολ της νίκης (3-2) επί του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε ένα ήταν «προιόν» τύχης ή ικανότητας: «Πρώτα απ' όλα είναι ικανότητα, αλλά θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γκολ ήταν του Θανάση (σ.σ. Καραγκούνη)».


Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις