Διαμαντίδης: «Εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάθε αθλητής τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού»

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 11:14
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

A- A A+

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μίλησε στο ESPN ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων του ντικιμαντέρ «Πρωτεύουσες του Αθλητισμού», που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα, ο έμπειρος γκαρντ μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο, μεταξύ άλλων, και για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο You Tube ανέβηκε ένα μικρό απόσπασμα των δηλώσεών του, αναφορικά με τα παιχνίδια κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, παραμονές του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες. ..

YOUTUBE/PAOBCGR

«Για εμάς που πλέον είμαστε σε αυτή την ομάδα πολλά χρόνια και ζούμε αυτό το ντέρμπι, το έχουμε συνηθίσει. Για κάποιον που έρχεται τώρα στην ομάδα και παίζει για πρώτη φορά, νομίζω ότι είναι κάτι μοναδικό. Κι εγώ όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα και έπαιξα το πρώτο μου ντέρμπι ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Σίγουρα είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα, υπάρχει μεγάλος παλμός, θέλει η ομάδα να κερδίζει. Σίγουρα υπάρχουν και ορισμένες παραφωνίες, πέφτουν κάποια αντικείμενα, κάποιες φωτοβολίες το οποίο νομίζω ότι σιγά σιγά πρέπει να τα διώχνουμε αυτά από το γήπεδο, αλλά νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία που πρέπει να τη ζήσει ο κάθε αθλητής» τόνισε ο Διαμαντίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις