Football League: Ανακοίνωση της Καλλιθέας κατά του Γ. Παπακώστα

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 20:36
ICON/ΜΙΝΕΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Η Καλλιθέα έμεινε «ορφανή» στον πάγκο εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Football League και προαναγγέλλει προσφυγή στα αρμόδια όργανα για την αποχώρηση Παπακώστα.

A- A A+

Ανακοίνωση πολλές αιχμές κατά του Γιάννη Παπακώστα εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα, λόγω της αποχώρησης του Έλληνα τεχνικού από την τεχνική ηγεσία για να αναλάβει την Κέρκυρα.

Η αθηναϊκή ομάδα έμεινε «ορφανή» στον πάγκο εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην απαιτητική Football League, γι΄ αυτό κατηγορεί τον κ. Παπακώστα, προαναγγέλλοντας προσφυγή στα αρμόδια όργανα.

Αφού εξιστορεί τα γεγονότα που προηγήθηκαν, κατά χρονική σειρά, η ανακοίνωση καταλήγει:

«… Ο κ. Παπακώστας μπορεί να έχει όποια άποψη επιθυμεί για τις προπονητικές του ικανότητες, την καριέρα του και την πραγματική ή όχι αναβάθμισή της δεν δικαιούται όμως να εμπαίζει και να εγκαταλείπει στην πιο κρίσιμη περίοδο μια ιστορική ΠΑΕ με την οποία συμφώνησε να παρέχει τις υπηρεσίες του για 1,5 χρόνο.

Ο κ. Παπακώστας, είτε προπονητής πραγματικός είτε -κατά την ομολογία του- φερόμενος, θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι καριέρες χτίζονται πάνω στη σοβαρότητα και στη συνέπεια και με τις πράξεις του απέδειξε πως ούτε ΄΄σοβαρότητα΄΄ ούτε ΄΄συνέπεια΄΄ τον χαρακτηρίζουν. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχουν τα αρμόδια αθλητικά όργανα».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις