Παναθηναϊκός: Νέο «κούρεμα» προ των πυλών

Η διοίκηση εξετάζει πέντε περιπτώσεις
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 12:44
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Σκέψεις για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ κάνουν στον Παναθηναϊκό οι διοικητικοί παράγοντες της ομάδας, καθώς η αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών με «βαριά» συμβόλαια μείωσε μεν σημαντικά τον προϋπολογισμό, αλλά το οικονομικό πρόβλημα παραμένει.

Ως εκ τούτου το καλοκαίρι θα υπάρξει προσπάθεια για νέο «κούρεμα», είτε με μείωση της ετήσιας αποζημίωσης που έχουν να λαμβάνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές είτε με την αποδέσμευσή τους αν δεν αποδεχθούν την περικοπή που θα τους προταθεί.

Στη σκέψη των διοικούντων την ΠΑΕ βρίσκονται πέντε περιπτώσεις οι οποίες θα εξεταστούν ενδελεχώς. Βασικός άξονας προσέγγισης του θέματος θα είναι για τους περισσότερους παίκτες η αγωνιστική προσφορά σε συνάρτηση με το ύψος του συμβολαίου τους. 

Όλες οι περιπτώσεις αφορούν αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, με πρώτο τον Κουίνσι για τον οποίο υπάρχουν παράπονα τόσο για την αγωνιστική παρουσία του, που κρίνεται μετριότατη, όσο και για τα κρούσματα απειθαρχίας στα οποία έχει υποπέσει ο Γκανέζος. Αν ο Κουίνσι δεν αλλάξει συμπεριφορά και δεν βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του, θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του.

Άλλοι δύο παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει καθόλου με την εν γένει παρουσία τους είναι οι Βελάσκες και Φορναρόλι, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Τοτσέ και Βιτόλο. Για τους Ισπανούς δεν τίθεται θέμα προσφοράς, καθώς έχουν βοηθήσει σημαντικά ενώ δεν διαταράζουν την ηρεμία στα αποδυτήρια, όμως με τα νέα δεδομένα κρίνονται «υψηλόμισθοι» και θα κληθούν για αναπροσαρμογή.

Το ζητούμενο βεβαίως είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές αρνηθούν, καθώς καλύπτονται από τα συμβόλαιά τους. Σε αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, δύο τινά μπορεί να συμβούν: να παραχωρηθούν με μεταγραφή ή να αποδεσμευθούν.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις