Σάντος: «Μπορούμε καλύτερα πράγματα»

Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 00:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

«Δεν έχουμε βρεθεί εδώ και καιρό μεταξύ μας, είναι λοιπόν λογικό μέσα στο γήπεδο να μην υπάρχουν συνεργασίες όπως άλλες φορές. Σίγουρα και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν καλύτερα πράγματα απ΄ ότι έδειξαν σήμερα,» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σάντος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η πολύμηνη απραξία σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ήταν το στοιχείο που επηρέασε το αγωνιστικό πρόσωπο της ελληνικής ομάδας σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα, Φερνάντο Σάντος.

ΕΠΟ
Συνέντευξη Τύπου Φ. Σάντος

Η συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή Φ. Σάντος, μετά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Ελβετία

Όπως επισήμανε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, στο σύντομο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι διεθνείς ξανάσμιξαν ήταν δύσκολο να βγουν αυτοματισμοί και συνεργασίες, ενώ όπως υποστήριξε η Εθνική μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που έδειξε το βράδυ της Τετάρτης.

«Δεν έχουμε βρεθεί εδώ και καιρό μεταξύ μας, είναι λοιπόν λογικό μέσα στο γήπεδο να μην υπάρχουν συνεργασίες όπως άλλες φορές. Σίγουρα και οι δύο ομάδες μπορούν να κάνουν καλύτερα πράγματα απ΄ ότι έδειξαν σήμερα,» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σάντος.

Ερωτηθείς για το αν και ποια αρνητικά στοιχεία διέκρινε στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. «Όποια αρνητικά και αν είδα είναι δύσκολο να τα διορθώσουμε, γιατί δεν έχουμε χρόνο μέσω προπονήσεων. Ωστόσο το ματς με την Βοσνία θα είναι επίσημο και έχει άλλο ειδικό βάρος,» απάντησε.

«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε ότι βρεθήκαμε ξανά μετά από τόσο καιρό. Θυμηθήκαμε ότι είμαστε ομάδα και θα εκμεταλλευτούμε τις ημέρες προπόνησης για να διορθώσουμε όσο περισσότερα γίνεται. Υπάρχουν πάντως τρία θετικά: Πρώτα ο κόσμος που μας βοήθησε, η διάθεση των παικτών που πάντα είναι μεγάλη και τρίτο ότι βρεθήκαμε ξανά, αυτή η οικογένεια ξαναβρέθηκε,» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις