Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Στην Αττική για σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί αύριο από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή