Ο Κρουσταλλάκης ζητάει σύγκληση της Ολομέλειας του Εφετείου για Σ. Κόκκαλη, Κ. Μπουρμπούλια

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2003 16:32
UPD:18:05
A- A A+

Τη σύγκληση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών και τον ορισμό ειδικού εφέτη ανακριτή για τις υποθέσεις του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και της δικαστικής λειτουργού Κ. Μπουρμπούλια, ζητάει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Κρουσταλάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κρουσταλλάκης ζητάει τη διερεύνηση σε βάθος των κατηγοριών εις βάρος του κ. Κόκκαλη http://www.naftemporiki.gr/premium/archive/story.asp?id=356190&hilite=%CA%FC%EA%EA%E1%EB%E7%F2 ενόψει του πορίσματος Παπαγγελόπουλου, αλλά και της πρόσφατης έγκλησης του Εθνικού Ιδρύματος Αθλημάτων της Ρωσικής Ομοσπονδίας NFS για τη δημιουργία ΛΟΤΤΟ στη Ρωσία. Χθες, ο κ. Κόκκαλης απέδωσε τις αξιώσεις της NFS σε επιχείρηση επηρεασμού της δικαιοσύνης http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/06/09/644729.htm .

Αναφορικά με την κυρία Μπουρμπούλια, την Παρασκευή 6 Ιουνίου ο εισαγγελέας Εφετών, Γιώργος Κολιοκώστας, ζητούσε σε πόρισμά του να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της κυρίας Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια, για τις κατηγορίες της αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης και της παράβασης καθήκοντος, όταν χειρίστηκε την υπόθεση με τις μετοχές φούσκες στο ΧΑ, ενώ διατηρούσε σχέση με συνήγορο υπεράσπισης κατηγορουμένου στην υπόθεση.

Στο πόρισμά του ο κ. Κολιοκώστας ζητούσε επίσης να διερευνηθεί περαιτέρω από ανακριτή αν προκύπτει σε βάρος της κυρίας Μπουρμπούλια το αδίκημα της δωροληψίας, αλλά και εάν διαπράχθηκε το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή