Ισοπαλία στο ντέρμπι της επαρχίας

Μοιρασμένοι οι βαθμοί και οι εντυπώσεις στη Λιβαδειά
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 21:22
ICON PRESS /ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φάση από τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

A- A A+

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της επαρχίας ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζημόπουλο στο 57ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι Βοιωτοί με τον Ζησόπουλο στο 65΄.

Με την αγωνιστική παρουσία τους οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν απολύτως τη θέση που κατέχουν στην κατάταξη. Ακόμη και αν έλειψαν οι πολλές φάσεις, το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα και οι αντίπαλοι προσπάθησαν να απειλήσουν ο ένας τον άλλο με ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Λεβαδειακός απέκτησε μια ελαφρά πρωτοβουλία μετά το πρώτο 25λεπτο, χάνοντας την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο λυκόφως του ημιχρόνου. Στο 45ο λεπτό και σε εκτέλεση φάουλ του Ακόστα ο Λισγάρας κέρδισε την κεφαλιά, αστοχώντας ελάχιστα καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς.

Στην επανάληψη όμως το «μοτίβο» διαφοροποιήθηκε, με την ομάδα της Ηπείρου να είναι εκείνη που ασκούσε πίεση στα πρώτα λεπτά. Η προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου ανταμείφθηκε στο 57΄, όταν στο κόρνερ του Ντε Βινσέντι ο Τζημόπουλος έκανε το 0-1 με κεφαλιά, πηδώντας πιο ψηλά απ΄ όλους.

Οι παίκτες του Παράσχου αντέδρασαν όμως άμεσα και κατόρθωσαν να φτάσουν στην ισοφάριση λίγο αργότερα: στο 65ο λεπτό ο Ακόστα σέντραρε από αριστερά και ο Ζησόπουλος με προβολή έφερε το παιχνίδι «στα ίσα».

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Στο 84΄ ο Ροτζέριο δεν κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Οικονόμου, επίσης με κεφαλιά από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις