Σούπερ Λίγκα: Η «μάχη» της Λιβαδειάς

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 10:00
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Η αυλαία της 20ής αγωνιστικής θα πέσει απόψε στo δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς (19:30), όπου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο επαρχιακό ντέρμπι, καθώς αμφότερα τα συγκροτήματα αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της εφετινής Σούπερ Λίγκας με την έως τώρα παρουσία τους.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» κατέχουν την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα, ενώ ακριβώς πίσω τους και με διαφορά ενός βαθμού (27 έναντι 26) βρίσκεται ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ισόβαθμος του Παναθηναϊκού.

Η αναμέτρηση προοιωνίζεται αμφίρροπη και οι προβλέψεις είναι παρακινδυνευμένες, αφού απέναντι στο πλεονέκτημα της έδρας οι Ηπειρώτες έχουν να αντιπαραθέσουν μια σκληροτράχηλη και ανταγωνιστική ομάδα, που δεν επηρεάζεται όπου και αν παίζει.

Ο Γιώργος Παράσχος, που δεν υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Μπουμάλ και Καγιεγιόν, έχει πάρει στην αποστολή τους Κυριακίδη, Κασμερίδη, Μουλόπουλο, Γιοσέμι, Κόρμπο, Ζησόπουλο, Νικολακάκη, Γεωργίου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου και Πινέιρο.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε τον Γεωργίου να τίθεται στη διάθεσή του, όμως η συμμετοχή του Κολοβέτσιου, που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ταξίδεψαν οι, Φεγκρούς, Ταμπάσης, Μπέριος, Αυγενικού, Γιάκος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Γεωργίου, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Νικλητσιώτης, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς και Ίλιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις