Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2001 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα βορειο-δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το πρωϊ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το απόγευμα τοπικά στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρτικά από 16 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται για την Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειο-δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή