Formula 1: Περιμένει δύσκολη χρονιά ο Φέτελ

Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 22:35
RED BULL/MARK THOMPSON
A- A A+

Αρκετά προσγειωμένος παρουσιάστηκε στη σημερινή παρουσίαση της RB9 ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Παρά το γεγονός ότι για τρία συνεχόμενα χρόνια έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, ο νεαρός γερμανός θεωρεί ότι δεν θα έχει φέτος κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους πιλότους.

Με την κατάκτηση του περυσινού τίτλου, ο Φέτελ έγινε ο τρίτος πιλότος στην ιστορία της F1 που αναδείχθηκε πρώτος τρεις συνεχείς σεζόν. Οι άλλοι δύο είναι ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο και ο Μίκαελ Σουμάχερ, δύο ονόματα που έχουν «σημαδέψει» τη Formula 1. Ο Φέτελ ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει αυτό το ρεκόρ σε μικρότερη ηλικία και από τους δύο προαναφερθέντες .

YOUTUBE

Παρά τις παραπάνω επιτυχίες και τα ρεκόρ ο μόλις 25χρονος Γερμανός, δείχνει πολύ προσγειωμένος, χωρίς καμία έπαρση. «Είναι κάτι το διαφορετικό να κοιτάζεις πίσω σε ό,τι έχουμε καταφέρει ως ομάδα, αλλά και τη γνώμη μου φέτος ξεκινάμε και πάλι από μηδέν. Επομένως όλοι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες και θα είναι μία μεγάλη χρονιά όπου μας περιμένουν πολλοί αγώνες και σκληρός ανταγωνισμός.

Ανυπομονώ για αυτό και δεν σκέφτομαι τι έγινε πέρυσι διότι είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η λογική δεν θα μας δώσει κάποιο προβάδισμα ή πλεονέκτημα. Αν μη τι άλλο οι προσδοκίες είναι εκεί, ο κόσμος περιμένει κάτι, αλλά περισσότερο από όλα, εμείς απαιτούμε από τους εαυτούς μας να τα πάμε καλύτερα, επομένως υπάρχει μεγάλη πίεση», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος όταν του ζητήθηκε να προβλέψει για το ποιοι θα είναι οι φετινοί αντίπαλοί του, κατονόμασε τους Φερνάντο Αλόνσο, Μαρκ Γουέμπερ , Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις