Απόρθητο το «Θ. Βαρδινογιάννης»

Ο ΟΦΗ πέρασε θηλιά στην Κέρκυρα που ελπίζει σε θαύμα
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 16:58
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Παίκτες του ΟΦΗ να πανηγυρίζουν το γκόλ που πέτυχε ο Θανάσης Παπάζογλου.

A- A A+

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στον ΟΦΗ απέναντι στην Κέρκυρα. Με σκόρερ τους μόνιμους εκτελεστές του, Παπάζογλου και Περογαμβράκη που σκόραραν στο 28ο λεπτό και τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι Κρήτες νίκησαν την Κέρκυρα με 2-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική θέση τους.

Το πρώτο 25λεπτο χαρακτηρίστηκε από γενική μετριότητα, με τους αντίπαλους να προσπαθούν αλλά τα λάθη να είναι αρκετά και οι ομάδες να έχουν επιδοθεί σε ένα ανούσιο παιχνίδι.

Σταδιακά όμως οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Παπάζογλου, ενώ ταυτόχρονα είχαν περιορίσει τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο.

Η αναγκαστική αλλαγή του Αγρίτη δυσκόλεψε την κατάσταση για τους «Φαίακες», καθώς από το παιχνίδι της ομάδας του Άκη Μάτζιου έλειψε η ταχύτητα και η εμπειρία του Έλληνα επιθετικού.

Μετά το 1-0 ο ρυθμός έπεσε, ο ΟΦΗ κρατούσε με άνεση το προβάδισμα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Περογαμβράκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας πολύ εύκολη, όπως αποδείχθηκε, τη συνέχεια για τους συμπαίκτες του. 

Στην επανάληψη η Κέρκυρα μπήκε δραστήρια, ψάχνοντας το γκολ που θα της επέτρεπε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Αυτό όμως ουδέποτε ήρθε, η δραστηριότητα των Γιάντση και Κυβελίδη «εξανεμίστηκε» σταδιακά και ο έλεγχος πέρασε εκ νέου στην ομάδα της Κρήτης, που με το τρίποντο  πλησίασε στον ένα βαθμό τον Λεβαδειακό και την πέμπτη θέση, με τους Βοιωτούς πάντως να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις