Π. Καμμένος: Απολύτως δικαιολογημένες οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αγρότες στη Λάρισα
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 14:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ

«Οι βουλευτές μας είναι μια μεγάλη ασπίδα στη βουλή για τα δικαιώματα των πολιτών», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

A- A A+

Στη δημιουργία μίας «πατριωτικής κοινής ασπίδας για την προστασία των Ελλήνων προκειμένου να μείνουν ενωμένοι», με πρωτοβουλία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρθηκε σήμερα από την Λάρισα, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος ήρθε στην Λάρισα προκειμένου να προεδρεύσει των εργασιών του 2ου προσυνεδρίου το κόμματος με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και την ΚΑΠ, υπογράμμισε την αμέριστη συμπαράσταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον αγώνα των αγροτών, χαρακτηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους, «απολύτως δικαιολογημένες» . Μάλιστα αποχωρώντας από την Λάρισα, πέρασε και από το μπλόκο της Νίκαιας, όπου είχε συνάντηση με αγροτοσυνδικαλιστές.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της «εσωτερικής» αλλά και της «εξωτερικής» τρόικας για το σύνολο των βάρβαρων μέτρων που γονατίζουν την ελληνική κοινωνία ενώ επικεντρώθηκε στο αγροτικό ζήτημα αλλά και στις πρόσφατες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για συγχωνεύσεις τμημάτων ανωτέρων και ανώτατων ιδρυμάτων στο πλαίσιο του σχεδίου «Αθηνά», επισημαίνοντας ότι γίνονται με «παλαιοκομματικά κριτήρια».

YOUTUBE/PKAMMENOS
Ομιλία Π. Καμμένου στο προσυνέδριο του κόμματος στη Λάρισα

Ομιλία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο προσυνέδριο του κόμματος στη Λάρισα με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη-ΚΑΠ»

Τέλος κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε και το στίγμα της πολιτικής του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα κίνημα με δομές, με αρχές που στηρίζεται στη δημοκρατία. Είμαστε η φωνή των πολιτών. Δεν έχουμε σημαντικά στελέχη, είμαστε όλοι στρατιώτες και όλοι εκλέγονται. Με συνεχείς λαϊκές συνελεύσεις θα χτίσουμε το μεγάλο λαϊκό μέτωπο που θα αναλάβει τη χώρα. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσους πιστεύουν στις δημοκρατικές αρχές, στην εθνική ανεξαρτησία, από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται. Οι βουλευτές μας είναι μια μεγάλη ασπίδα στη βουλή για τα δικαιώματα των πολιτών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή