Υπό το βλέμμα του... Μίτσελ η 20ή αγωνιστική

Ακόμη ένα μεγάλο όνομα έρχεται να εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 11:32
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο υπό το βλέμμα του Μίτσελ (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 20ή αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, εκ των οποίων ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι «κίτρινοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς είναι εγκλωβισμένοι στην επικίνδυνη ζώνη και δεν έχουν διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ως εκ τούτου, απόψε παίζουν για την ύπαρξή τους απέναντι σε μια ομάδα που επίσης δεν δείχνει να πατάει «στέρεα» τον τελευταίο καιρό. Ο «Δικέφαλος» έχασε τη δεύτερη θέση από τον Αστέρα Τρίπολης και χρειάζεται απαραίτητης τη νίκη, προκειμένου να ξαναφτάσει τον αντίπαλό του.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο υπό το βλέμμα του Μίτσελ, ο οποίος φτάνει στην Αθήνα το απόγευμα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Από την άλλη, ο Ατρόμητος που μόνο εύκολος δεν είναι, θα παραταχθεί με αρκετές ελλείψεις, καθώς συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στην αναμέτρηση του Φαλήρου.

Στη Βέροια, η «βασίλισσα του βορρά» θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό, που μπορεί να εντυπωσιάζει με την αγωνιστική παρουσία του αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Τι να πει όμως και η μακεδονική ομάδα, που με 16 βαθμούς είναι προτελευταία…

Τα ίδια, πάνω κάτω, ισχύουν και για τον αγώνα με τον οποίο θα ανοίξει η αυλαία σήμερα. ΟΦΗ εναντίον Κέρκυρας στο Ηράκλειο, με τους «Φαίακες» να έχουν αποδυθεί στον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία τους αλλά και τους Ηρακλειώτες να χρειάζονται τους βαθμούς για να εξασφαλίσουν, όσο πιο γρήγορα γίνεται, την παρουσία τους στο πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά.

Το πρόγραμμα:

ΟΦΗ-Κέρκυρα (15:00), Βέροια-Πανθρακικός (17:15), Ολυμπιακός-Ατρόμητος (17:15), Αρης-ΠΑΟΚ (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις