Ατρόμητος: Αποκτήθηκε ο Ναπολεόνι

Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2013 13:33
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, που συνήψε συμφωνία 2.5 ετών με τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος το απόγευμα θα προπονηθεί με τη νέα ομάδα του.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής (26/6/1986) αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2009, ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού. Με τους «πράσινους» από τη Βοιωτίας, από τους οποίους αποχώρησε τον Ιανουάριο ως ελεύθερος, είχε 63 συμμετοχές και 19 γκολ στη Σούπερ Λίγκα και 35 συμμετοχές με 8 γκολ στη Β΄ Εθνική.

«Θεωρώ ότι ήμουν ειλικρινής απέναντι στην πρώην ομάδα μου γιατί από την πρώτη στιγμή είχα γνωστοποιήσει ότι έψαχνα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου... Είχα αρκετές προτάσεις μέχρι την τελευταία ώρα από σημαντικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας και ξένων πρωταθλημάτων,» δήλωσε ο Ναπολεόνι.

«Πιστεύω ότι τώρα στην Ελλάδα ο Ατρόμητος είναι μέσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες με δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, με συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που δεν κοιτάει το τώρα αλλά και το μέλλον. Κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο, έχει επιτυχίες και θέλω διακαώς να γίνω κι εγώ μέλος αυτού του “πρότζεκτ”,» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις