Σούπερ Λίγκα: Πολυμέτωπο το ενδιαφέρον

Αυλαία σήμερα στην 20ή αγωνιστική με τρεις δυνατές αναμετρήσεις
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2013 11:58
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Με τρεις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 20ής αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, καθώς το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγάλο για όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ που εδώ και δύο αγωνιστικές έχει ξεφύγει από την τελευταία θέση, αλλά δεν είναι ασφαλής ακόμη, υποδέχεται τον Πανιώνιο. Με νίκη η Ένωση θα συμπληρώσει δύο σερί νίκες για φέτος και θα κάνει νέο άλμα στην κατάταξη.

Από την πλευρά του, με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Πανιώνιος έβαλε τέλος στο  αρνητικό σερί των επτά παιχνιδιών χωρίς νίκη αλλά η επιτυχία του θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν προβλήματα, αφού εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Κολοβός, οι τραυματίες Αραβίδης, Ανδράλας, Κουλουχέρης, αλλά και ο Ρόκας, για το γνωστό θέμα της (αδήλωτης) κορτιζόνης. 

Η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Πλατανιά θέλοντας να σβήσει την παρένθεση από την εντός έδρας ήττα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Βέροια, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή. Για τους Κρήτες ο αγώνας έχει σημασία τελικού, αφού η ομάδα των Χανίων συγκατοικεί με τον Άρη στηντρίτη θέση από το τέλος. 

Στην Τρίπολη, τέλος, ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τη δεύτερη θέση, στην οποία αναρριχήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Από την πλευρά τους, πάντως, οι «πράσινοι» έδειξαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στο Περιστέρι, περνώντας με νίκη από μια δύσκολη έδρα.

Το πρόγραμμα:

  • ΑΕΚ-Πανιώνιος (17:15)
  • Ξάνθη-Πλατανιάς  (17:15)
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός  (19:30)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις