Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ και ο Μητρόπουλος

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 18:49
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Με τον Παύλο Μητρόπουλο «ετοιμοπόλεμο» θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η τελευταία προπόνηση της Ένωσης ενόψει της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους» ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Έβαλντ Λίνεν, να βλέπει τον Παύλο Μητρόπουλο να βγάζει όλο το πρόγραμμα οπότε συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ανάμεσα στους 19 παίκτες που επέλεξε ο Γερμανός προπονητής είναι και ο Αρκούδας, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο νεαρός ταλαιπωρείται από ίωση και ο Λίνεν θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που επιλέχθηκαν για την αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες είναι και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, ο  Δημήτρης Ανάκογλου και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος (ο τελευταίος έκανε θεραπεία). Νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες, Ρίκκα και Γιάγκο.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Αγκιρίμπα, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις