Δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό

«Στόχος να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται» δήλωσαν τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 17:26
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Οι πέντε νέοι παίκτες του Παναθηναϊκού.

A- A A+

Τα πέντε νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε επίσημα σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου οι Γιοχέι Καζιγιάμα, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Νίκι Κάιπερ, Θανάσης Ντίνας και Χοκίν Εσπάρθα παραδέχθηκαν ότι ήρθαν σε μία μεγάλη ομάδα και πρόσθεσαν ότι θα προσπαθήσουν να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται.
Γιοχέι Καζιγιάμα: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα η οποία πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει. Θα προσπάθησω να βοηθήσω όσο μπορώ. Πρέπει να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό και μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου πιστεύω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν περισσότερο στη συνέχεια».

Παναγιώτης Σπυρόπουλος: «Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βρεί η ομάδα το δρόμο της το συντομότερο δυνατό. Μπορεί να είμαι νεαρός σε ηλικία αλλά έχω μάθει να παίζω κάτω από πίεση.»

Θανάσης Ντίνας: «Θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση. Εάν αξίζει να βρίσκομαι εδώ θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Μου αρέσει να παίζω και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό».

Νίκι Κάιπερ: «Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν παίζω μόνο στην άμυνα, κάνω σέντρες και μπορώ να βοηθήσω και επιθετικά. Το πιο βασικό είναι να ανακόψω τις προσπάθειες των αντιπάλων. Θα επιστρέψω στην Τβέντε το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, αλλά και από τις δύο ομάδες».

Χοκίν Εσπάρθα: «Κατανοώ το μεγαλείο του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έρχομαι για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει εκεί που του αξίζει. Είναι αλήθεια ότι είχα προπονητή τον κ. Φάμπρι στην προετοιμασία της Ουέσκα. Γνωρίζει καλά πώς παίζω, τον τρόπο, τις αρετές μου. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε.» 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις