Γ. Αλαφούζος: «Ανταγωνιστικοί σε βάθος διετίας»

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 16:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας Γιάννης Αλαφούζος.

A- A A+

Οικονομική εξυγίανση και πρωταθλητισμός σε...βάθος διετίας είναι ο στόχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού και πάνω σε αυτό το πλάνο κινήθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τις περικοπές που έγιναν, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο στόχος της διοίκησης είναι μέσα στην επόμενη διετία να έχει επιτύχει την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, έτσι ώστε να μπορέσει και πάλι να μπει σε...τροχιά πρωταθλητισμού.

Αναφερόμενος, αρχικά, στο «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ανάκογλου, απάντησε: «Στην θέση που αγωνίζεται έχουμε ισάξιους ή καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ακαδημία μας. Δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε την υπέρβαση με αυτόν τον παίκτη».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που ακόμη δίνει μάχη για την επιβίωση. Ο Παναθηναϊκός για τον οποίο συζητάμε δεν είναι ο κανονικός Παναθηναϊκός», ενώ για το αν έχει μετανιώσει που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ δήλωσε: «Παριστάνω την τρόικα στον Παναθηναϊκό. Γνώριζα ότι θα δεχτώ έντονη κριτική, αλλά δεν τέθηκε καν δίλημμα τότε γιατί δεν υπήρχε άλλος».

Για το αν με τόσο μειωμένο μπάτζετ ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ανταγωνιστική ομάδα απάντησε: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε, γι' αυτό αναζητούμε νέους ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε να βρούμε νεαρούς και καλούς ποδοσφαιριστές ώστε να τους εντάξουμε στο δυναμικό μας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι δεν γίνεται να βγουν όλες οι μεταγραφές που γίνονται». 

           Εκτός ο Ντίνας, στην αποστολή οι υπόλοιποι

Από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού μόνο ο Θανάσης Ντίνας αποκλείστηκε από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Σπυρόπουλος, Κάιπερ και Εσπάρθα συμπεριλήφθηκαν κανονικά, ενώ εκτός έμεινε και ο Κουΐνσι. Η αποστολή: Κοτσόλης, Καρνέζης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Χαμπίμπ, Λαγός, Βιτόλο, Τοτσέ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καζιγιάμα, Σισοκό, Ζέκα, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Εσπάρθα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις