Τζιμπούρ: «Μια μικρή παράλειψη που θα διορθωθεί»

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 14:26
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υφίσταται με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του, όπως παραδέχθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Η παρέμβαση των οικονομιμών εισαγγελέων δεν ανησυχεί τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος ρωτήθηκε για την υπόθεση στο περιθώριο της εκδήλωσης χορηγού εταιρείας των «ερυθρόλευκων», η οποία τον βράβευσε για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το αίτημα των αρμόδιων δικαστικών φορέων, για τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο Αλγερινός φορ έχει υποβάλει φορολογικές δηλώσεις από το 2007 και μετά δεν προβληματίζει τον παίκτη:

Ρ. Τζιμπούρ: Όλα είναι μια χαρά

Δηλώσεις του Αλγερινού επιθετικού του Ολυμπιακού, Ρ. Τζιμπούρ, στο στο περιθώριο της εκδήλωσης χορηγού εταιρείας των «ερυθρόλευκων».

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα θα πάνε καλά. Υπήρχε μια μικρή παράλειψη, θα διορθωθεί και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε και στη βράβευσή του:

«Είμαι χαρούμενος, μακάρι να φτάσω και στα 200 γκολ», ενώ πρόσθεσε για την παραμονή του στο λιμάνι: «Είχα δηλώσει επανειλημμένα ότι ο στόχος μου ήταν να μείνω στον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν η επιθυμία μου, να μείνω στον Ολυμπιακό και να πανηγυρίσω μαζί με τον κόσμο του διακρίσεις κι επιτυχίες».

Αναφερόμενος στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ είπε: «Είναι νωρίς, αλλά νομίζω, ότι αν παίξουμε σοβαρά και αντιμετωπίσουμε αυτά τα παιχνίδια όπως τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις