Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και πιθανόν την ημέρα τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από 20 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτροι στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Αιγαίο πολύ ισχυροί και πιθανόν την ημέρα στο Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο έναν με δύο βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή