Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Αστατο καιρό στην ηπειρωτική Ελλάδα, κατά περιόδους νεφελώδη, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως της απογευματινές ώρες, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο θα είναι τοπικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα βροχής μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι και στο Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως και 34 και στα νησιά από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή