Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Αστατο καιρό, κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι

μέτριοι και στο αιγαιο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 33 και στα νησιά από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ,στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα τοπικά πιθανόν να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή