Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2003 07:01
A- A A+

Αστατο καιρό, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, κατά περιόδους νεφελώδη με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 32 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στη νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων μικρής διάρκειας στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά άιθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή