Σ. Κόκκαλης: Επεσε στο κενό η ενορχηστρωμένη επίθεση

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2003 16:28
A- A A+

Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος έκδοσης προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εκπρόσωποι του Ρωσικού Ιδρύματος NSF κατά της εταιρείας European Games http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/06/25/680920.htm , ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε ότι «έπεσε στο κενό ακόμα μία προσπάθεια της ενορχηστρωμένης επίθεσης που ασκούν τα ίδια πάντοτε οργανωμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, σε εκκρεμή υπόθεση που με αφορά.

Το ανύπαρκτο Ρωσικό Ιδρυμα που προφανώς χρησιμοποιούν, εκπροσωπούμενο από Ελληνα πρώην πιλότο της ΟΑ, απέτυχε να πείσει το δικαστήριο ότι διατηρεί βάσιμες απαιτήσεις κατά οποιουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου εμού. Υπενθυμίζω ότι όλες οι αιτιάσεις του Ρωσικού αυτού Ιδρύματος έχουν ήδη απορριφθεί από Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Γενεύης, πριν από δύο χρόνια και από Ελβετικά ποινικά δικαστήρια πριν από έναν χρόνο.

Τα κατασκευασμένα σενάρια δήθεν δικής μου εμπλοκής μοναδικό σκοπό είχαν, για άλλη μια φορά, τον επηρεασμό της ελληνικής δικαιοσύνης, εν όψει της αυριανής σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή