Δίκη «17Ν» : Καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2003 10:05
A- A A+

Με καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης του Γιάννη Σερίφη συνεχίζεται η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη», στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Από την έναρξη της διαδικασίας έχουν καταθέσει πέντε μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου, υπάλληλοι και συνδικαλιστές του ΗΛΠΑΠ.

Ολοι οι μάρτυρες αναφέρθηκαν στη συνδικαλιστική δράση και τα στοιχεία της προσωπικότητας του Γιάννη Σερίφη, που τον έκαναν, όπως είπαν, ιδιαίτερα αγαπητό στους συναδέλφους του στον ΗΛΠΑΠ.

Στις καταθέσεις τους επεσήμαναν μεταξύ άλλων οτι ο Γιάννης Σερίφης εργάστηκε ανιδιοτελώς για τη βελτίωση της θέσης των υπαλλήλων του Οργανισμού και συμπαραστεκόταν πάντα στους συναδέλφους του, ενώ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχει σχέση με τη «17 Νοέμβρη».

Ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών του ΗΛΠΑΠ Παύλος Γαλάζιος, κατέθεσε οτι ο κατηγορούμενος ήταν ένας συνάδελφος που ήταν πάντα παρών σε όλα τα προβλήματα των εργαζομένων.

«Ενας άνθρωπος που αγωνίζεται και σέβεται τα πάντα, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχει στη 17 Νοέμβρη», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή