Δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ πριν τη συνεδρίαση της Κ.Ε.

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2003 13:07
A- A A+

Τη στήριξη από όλους, των πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού, ζήτησε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την εκλογή νέου γραμματέα και Εκτελεστικού Γραφείου, ενώ σημείωσε ότι κάθε πρωτοβουλία έχει ρίσκο και ότι ο καθένας έχει την ευθύνη του και κρίνεται ενώπιον του λαού και της ιστορίας.

Σε ερώτηση για το εάν είχε ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες του ο κ. Παπανδρέου είπε ότι έχουν «τακτική επαφή αλλά δεν απαιτώ να μου αποκαλύπτει τις μύχιες σκέψεις του» και πρόσθεσε :

Είχαμε κάποιες κουβέντες αλλά όχι λεπτομέρειες. Όσο για τον νυν γραμματέα, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι δεν περισσεύει κανείς και ότι «τιμούμε όλοι μας τον Κ. Λαλιώτη, ο οποίος είναι μέρος της ιστορίας μας και των αγώνων του μέλλοντος. Διαβεβαίωσε, δε, ότι ο κ. Λαλιώτης «θα είναι κοντά μας στις επόμενες μάχες».

«Δεν υπάρχει κρίση» δήλωσε ο Χρ. Παπουτσής, μέλος του απερχόμενου Εκτελεστικόυ Γραφείου, ο οποίος σημείωσε ότι με δική του πρωτοβουλία δεν θα είναι υποψήφιος του νέου Εκτελεστικού Γραφείου.

Αντιθέτως, την υποψηφιότητά του στο Εκτελεστικό Γραφείο, επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Κ. Γείτονας.

Εξάλλου, ο βουλευτής Α' Πειραιώς Παναγιώτης Φασούλας είπε ότι «ο πρωθυπουργός πέταξε μακριά τη μπάλα. Μένει σε μας να τρέξουμε να την πιάσουμε».

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή