Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα και μόνο τις απογευματινές ώρες στην Ηπειρο και τη Μακεδονία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα δυτικά και νότια πελάγη βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 20 έως 38 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 21 έως 40 και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο 41 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 24 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στα δυτικά κεντρικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία τη Θράκη και πιθανώς στην Ηπειρο και τη Θεσσαλία κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, αλλά σταδιακά στα δυτικά και βόρεια θα γίνουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 40 βαθμούς και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή