Ο Δημήτρης Τσοβόλας για τον ανασχηματισμό

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2003 13:48
A- A A+

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας, με αφορμή και το σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση :

«Μόνο ως φαρσοκωμωδία μπορεί να εκληφθεί ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, αφού το νέο σχήμα είναι το ίδιο με το παλιό, με μόνη φοβερή αλλαγή τον κ. Μπίστη, η έλλειψη του οποίου επί επτά χρόνια από την κυβέρνηση Σημίτη, φαίνεται ότι εμπόδιζε στο να προχωρήσει στην υλοποίηση της χάρτας της πραγματικής σύγκλισης.

Ο χθεσινός ανασχηματισμός του Εκτελεστικού Γραφείου και ο σημερινός πολυδιαφημισμένος κυβερνητικός ανασχηματισμός, διέψευσαν και τις τελευταίες φρούδες ελπίδες των χιλιάδων αγνών αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι η δήθεν εκσυγχρονιστική ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στόχευε εδώ και πολλά χρόνια στον μετασχηματισμό του κινήματος σε ένα συντηρητικό–αντιλαϊκό κόμμα.

Για το ΔΗΚΚΙ το μόνο που χρειάζονται αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πολίτες είναι συσπείρωση ενότητα και αγώνας ενάντια στην νεοφιλελεύθερη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και της δήθεν εκσυγχρονιστικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μπουν τα θεμέλια για την πραγματική πολιτική και κοινωνική αλλαγή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή