Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2003 07:01
UPD:07:05
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 33 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή