Δηλώσεις Λαμπράκη - Τεγόπουλου για Χατζηνικολάου

Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2003 21:58
UPD:22:33
A- A A+

«Είναι αλήθεια ότι το δ.σ του MEGA προβαίνει σε μελέτη αναδιάρθρωσης των προγραμμάτων του καναλιού, έτσι ώστε κατά το Σεπτέμβριο να γίνει έναρξη ανανεωμένης σειράς προγραμμάτων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών.

Στο πλαίσιο αυτό, με τη συνεργασία των κ.κ. Χατζηνικολάου -που παραμένει γενικός διευθυντής ειδήσεων- Παπαχελά, Πρετεντέρη, Παναγιωτόπουλου, Λιαρέλλη και Δελατόλα θα συζητούνται και θα προετοιμάζονται από κοινού, επί καθημερινής βάσεως, τα θέματα στρατηγικής και αξιολόγησης των ειδήσεων, έτσι ώστε η κάλυψη να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη, εν όψει μάλιστα προεκλογικής περιόδου», αναφέρεται σε δήλωση του κ. Χρήστου Λαμπράκη, μέλους του δ.σ. του MEGA.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες, πλήθαιναν οι πληροφορίες που ήθελαν τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του δ.σ. του Mega κ. Χρήστος Τεγόπουλος αναφέρει τα εξής: «Καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν έχει ληφθεί για το θέμα της αναδιοργάνωσης. Το δ.σ. έχει πρόσφατα εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον γενικό διευθυντή ειδήσεων κ. Νίκο Χατζηνικολάου».

Προτεινόμενα για εσάς