Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2003 07:01
A- A A+

Αίθριο και ζεστό καιρό, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί με εξασθένηση αργότερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο από 22 έως 36 βαθμούς, στα ηπειρωτικά από 18 έως 38 και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό στα βόρεια να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι με τάση ενίσχυσης από τις βραδυνές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Στη βόρεια Ελλάδα η μέγιστη τιμή θα φθάσει τους 37 βαθμούς, στις υπολοιπες ηπειρωτικές περιοχές τους 38 και πιθανώς κατά τόπους τους 39 βαθμούς και στα νησιά τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος και ζεστός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 37 και πιθανώς κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 36 βαθμους Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή