Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2003 07:01
UPD:07:14
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα βόρεια να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Από τις απογευματινές ώρες αναμένεται σταδιακή ενίσχυση των ανέμων στα δυτικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 ως 37 βαθμούς, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές από 20 ως 39 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στην Κεντρική και Βόρεια ηπειρωτική χώρα και στο Βόρειο Αιγαίο προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αριχκά προβλέπετια αίθιρος καιρός αλλά στην Πελοπόννησο τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νόμου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 ως 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παράκτιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμους Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή