Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Αιγαίο πολύ ισχυροί με τάση εξασθένησης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου και τοπικά 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 35 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στην αρχή της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μετάβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και την ημέρα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή