Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2003 07:01
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι και στην αρχή της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στα ηπειρωτικά από 18 έως 37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε ολη τη χώρα αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα και εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στην αρχή της ημέρας στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή