Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Νεφώσεις στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κατά περιόδους αυξημένες, με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στο νότιο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά απο 19 έως 34 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπεται άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα στα βόρεια βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή