Για «εξευτελισμό του βουλευτή» κάνει λόγο ο Θ. Πάγκαλος

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2003 10:33
UPD:10:52
A- A A+

«Θεαματική πρωτοβουλία αυτομαστίγωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας» χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος την επιστολή του Κώστα Σημίτη προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το «πόθεν έσχες».

Σε επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό, την οποία δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό «Κράμα», ο κ. Πάγκαλος αναφέρει ακόμη ότι «ύστερα από 22 χρόνια θητείας στη Βουλή και 50 χρόνια αγώνες για τη δημοκρατία - εγώ βλέπετε ξεκίνησα στα 15 μου -είναι φυσικό να μην με ενθουσιάζει ο εξευτελισμός του βουλευτή και η συστηματική χρήση της άνωθεν επιβολής πολιτικών κινήσεων χωρίς κάν μια στοιχειώδη συζήτηση».

Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος

Και προσθέτει ότι «στο όνομα της ενότητας ας καταπιούμε, σκέφτηκα, άλλη μια οχιά», ενώ τονίζει πως ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιο μέλος της οικογενείας του «έπαιξαν» στο Χρηματιστήριο.

Ο υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με επιστολή Πάγκαλου προς τον Πρωθυπουργό η οποία δημοσιεύεται στο «Κράμα» δήλωσε: «Όλοι κι όλα κρίνονται στην πολιτική, κι ό,τι λέμε κι ό,τι γράφουμε και μάλιστα περισσότερο αυστηρά απ' ό,τι νομίζουν κάποιοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή